A o čem jsou pátky? O tomto!

Párty? Jasně! Jdem!

JO! Přesně o tom to dnes bude. Jedna taková "akcička" mě inspirovala napsat právě následujících pár vět. A co konkrétně?
Představte si, že si ráno po akci rozčesáváte vlasy a ejhle! kartáč vám zůstane ve vlasech, protože si je jinak vytrháte. Jak je to sakra možné?!
Jsem malá.
Ne, opravdu jsem nezačala psát o něčem úplně jiném. Prostě vám povím, jaké má výhody a nevýhody mít na takové párty "metr padesát".
Už u vstupu to není nic moc. A patnáct bylo? Hmmm už i dvacet.... Prostě bez té občanky, případně řidičáku, kterej mimochodem stále nemám, se neobejdete.
To, že jste vyrazili s partou je sice pěkný, ale pokud se jich nedržíte (doslova) jako klíště, nemáte šanci na přežití. Ono totiž stačí, otočit se a nikde nikdo. Teď budu oslavovat lidi, kteří svou výškou útočí na dva metry protože vám se opravdu postačí rozhlédnout a vidíte až na druhý konec světa, kdežto my, drobečkové, máme prostě smůlu. Takže pak lítáme všude možně a hledáme všechny, se kterými jsme přišli. A opravdu je úspěch, pokud se nám podaří najít je během hodiny. To, že veškerý stoly, který jsou na place a jsou to takový ty "na vysoké noze" taky není o moc lepší. Nevěřili byste, jak z toho můžete mít omlácený ramena. No jasně! Protože když jdete, nikdo si vás nevšimne - do by se taky díval pod nohy, každej vás odhodí směrem k tomu stolu a ejhle! vy prostě ničím jiným nenarazíte.
Když přijdete k baru, je to asi obdobná situace jako u vstupu, nicméně s malou obměnou. Za tím barem musíte být taky vidět. Je sice super, že si můžete opřít hlavu, ale asi to vypadá fakt dost divně, když si objednáváte pití, pak začnete hledat občanku, takže zmizíte někde pod pultem, náhle se zase objevíte, uklízíte občanku a pak se zjeví jen ruce, který si berou vysněný pití. Krása, jen co je pravda.
Samozřejmě má to i svoje výhody.
Pokud se chcete dostat k pódiu nebo kamkoliv na tanečním parketě, nemáte vůbec žádnej problém. Prostě jdete a cestu si nějak uděláte. Jste malincí a co vás může potkat už jsem řekla.
Když už jsme u těch pozitiv, ona ta maličkost vám věk většinou ubírá - paráda! Pak jsou ovšem situace, kdy stojíte vedle sestry a někoho napadne pěkná blbost - tipování kolik je vám a kolik vaší !starší! sestře. Jako já nevím, ale fakt vypadám na 23 a ona na 17? Dík, děkuju moc! Úplně obráceně - a kdo mě zná, ví že si dotyčný naběhl na problém.
A víte co je dokonalý bonus? Když vaší maličkosti někdo polije celý záda a vlasy. JO! I to se děje. Protože jak jste malí, je to hold možný.
A teď se vracím k tomu, že už víte, co znamená ten kartáč ve vlasech. AU!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky