Venuše vs. Mars

Nejednou jsem přemýšlela nad tím, jak vlastně vidí svět muži. Milé dámy, jen se nad tím tak zamyslete. Oni mají vše tak jednoduché! Nic pro ně není problém, vše se nějak vyřeší. Jak primitivní. Ne nadarmo se říká, že ženy jsou z Venuše, muži z Marsu. Musí to tak být. Prostě musí, protože se jinak nedá pochopit proč jsou tak....., no dejme tomu jiní.

1. Ráno
Kolik času stráví muž před zrcadlem? 5 vteřin.
Kolik času stráví žena před zrcadlem? Půl hodiny. (Možná přeháním, je to individuální.)
Vysvětlení:
Milí pánové, vzhledem k tomu, že žena je nejkrásnější stvoření na světě, určitě si myslíte, že není potřeba, aby se jakkoli přikrašlovala, že. Takže!
My to děláme proto, abychom na Vás dělaly ty nejlepší dojmy a zaujaly Vás již při prvním mrknutí. My jsme sice dokonalé, ale proč nebýt ještě lepší? A další důvod je ten, že pokud jdeme někam s Vámi, každý by Vám nás měl závidět. No ne, dámy?
A proč to tak nemají pánové? Jsou to hold alfa samci od přírody, oni to prostě nepotřebují!

2. Kabelka
Podle muže: pytel, plný absolutně nepodstatných věcí a hlavně je tam prostě všechno - NA CO??!!
Podle ženy: normální
Vysvětlení:
Muži, vzhledem k tomu, že Vy máte permanentně plné kapsy všeho - peněženka, mobil, klíče, někdo to hold občas musí vzít pod svou ochranu, tedy do kabelky, abyste i Vy nějak vypadali.. Sorry hoši, ale někteří byste měli tak krásný zadky, kdybyste neměli plný kapsy peněženek... (PS: pořiďte si nějakou malou kabelku přes rameno, vypadá to dobře :-) )
Pánové promiňte mi, ale jste trošku občas prasátka. Když třeba jíte, mohl by se vám hodit kapesníček, že? Nebo vlhčený ubrousek. A kde ho vzít? Ano, máte nás a my máme ty obrovské kabelky, kam se vejde všechno.
A já miluju ty výrazy typu: Kdes to vzala? Jak tě to napadlo? Vytáhneš z té kabelky ještě draka, který nás odnese do druhé dimenze?
Myslím, že z pohledu ženy není třeba cokoliv vysvětlovat, my prostě víme, proč ty kabelky máme.

3. Boty a šaty
Muž: Na co další???
Žena: Pořád jich mám málo...
Vysvětlení:
Opravdu to potřebuje vysvětlení? Pánové, tady bych se opakovala z bodu jedna. My jsme vaše okrasa!!! Podívejte, vy si můžete dát tu stejnou košili, co jste měli loni na plese, ale my prostě nemůžeme nosit pořád stejné šaty. To prostě nejde. Říkat nám v obchodě, že takové boty už máme je taky zbytečné, protože přece není důvod, proč bychom je nemohly mít ve všech barvách, ne? To, že vám stačí třeba patery boty na celý rok je chvályhodné, ale tím pádem to my musíme vyvažovat těmi pětadvaceti páry.

Pánové, máte ten svět těžký. Ale my ho máme prostě těžší. Můžete si myslet co chcete, ale je to tak. Mohli bychom se bavit o mnoha a mnoha dalších věcech.
Jsme hold z Venuše a z Marsu.









Komentáře

Oblíbené příspěvky