Kdo to vzdá první?

Nakupování a chlap. Dvě logicky vylučující se věci. Tedy oxymóron.
Nakupování a žena. Naprosto normální věc, která nikoho neudivuje a je spíš divné, pokud se mu žena vyhýbá.
Ano, přesně tak to funguje u většiny lidí. A pak jsou tu výjimky. Je jich málo. Dovoluji si říct, že se do těchto výjimek řadím i já a můj milovaný přítel. Pokud to právě čte, určitě protáčí oči v sloup, proč ho sem zatahuji. O tohle se s vámi prostě podělit musím.
Pro chlapy je nakupování něco strašného. Samozřejmě ve většině případů, že. Nevěřili byste, jak je s naší drahou polovinou populace těžké nakoupit oblečení. Samozřejmě, že by to muž zvládnul sám, ale od čeho má ženu (kromě toho, aby se o něj starala atd..).
Představte si tedy situaci, kdy víte, že cílem dnešního nákupu je koupit jarní kabát, polobotky k obleku a nějaká trička. Jednoduché, ne?
Takže se vydáte vstříc velkému boji s nákupním centrem. V pohodě. Nikdy bych nečekala, že bude nutné projít opravdu všechny obchody s obuví, abychom vybrali jedny, které budou ucházející.
Drazí muži, ne všechno se ke všemu hodí. Je to až neuvěřitelné, že?
Není to žádná degradace mužského vkusu samozřejmě. Nicméně vysvětlete svému drahému, že ten nepatrný červený detail na botách je naprosto neúnosný. Ano, odpovídající reakce je protočení očí v sloup a velmi pravděpodobné protesty. Pokud je to už 20. obchod v řadě, který opět nevyhovuje, nejspíš se dočkáte reakce, která je vskutku kouzelná. Ano, máš pravdu, podíváme se jinde.
Muž, zcela vysílen promenádami po obchodech, které byly neúspěšné. Předchozí věta je velmi jednoduchý popis toho, jak to vypadá, když má žena v hlavě jasnou představu o tom, jak si svého kocourka vystajluje.
To, že zbytek věcí, které jste potřebovali koupit nemáte a dokonce jste na ně zapomněli je v pořádku. Vy, jako žena si totiž odnášíte asi 3 tašky plné oblečení, protože tam na vás mrkalo a vy víte, že bez těchto kousků se teď rozhodně neobejdete.
Nakupování zdar!
Amígos!!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky